IndeksPortalSøgGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 [HOST GUIDE] Lær hurtig at administrere in-game (Part 3/3)

Go down 

Var denne guide nyttig?
Ja
100%
 100% [ 2 ]
Dejlig, let læselig
0%
 0% [ 0 ]
Nej
0%
 0% [ 0 ]
Alt for indviklet
0%
 0% [ 0 ]
Andet (Skriv gerne hvad)
0%
 0% [ 0 ]
Totale stemmer : 2
 

ForfatterBesked
TaCo]M.R.
Avatar of Vengeance
Avatar of Vengeance
avatar


IndlægEmne: [HOST GUIDE] Lær hurtig at administrere in-game (Part 3/3)   Søn okt 18, 2009 12:05 am

Dette er en lille hurtig guide til at lære dem som er nye til hostbotten de commands som man kan få brug for og bliver brugt mest in-game.

"!ping" kan bruges til at ping'e alle der er i banen "!ping xx" udfyld x'erne med navnet du gerne ville have ping'et du kan nøjes med at skrive en del af navnet.
"!ping"


"!from" kan bruges til at finde ud af hvor alle kommer fra der er i banen. "!from xx" udfyld x'erne med navnet du gerne ville have afvide hvor han kommer fra du kan nøjes med at skrive en del af navnet.
"!from"


"!muteall" kan bruges til at mute alle i chatten hvis de spammer. "!mute xx" udfyld x'erne med navnet på den person du gerne ville mute in-game du kan nøjes med at skrive en del af navnet.
"!muteall"

"!mute xx"


"!unmute xx" For at unmute alle skal du skrive "!unmuteall" eller "!muteall" burde også gøre så de bliver unmuted. For at unmute en person skriver du "!unmute xx" udfyld x'erne med navnet eller en del af navnet.


For at kicke en person som ødelægger gamet eller noget bruger du commandoen "!kick xx" udfyld x'erne med navnet eller en del af navnet.
"!kick xx"


"!ban" for at banne en person skriv "!ban xx xx" udfyld de to første x'er med navnet eller en del af det (er ikke helt sikker på at en del virker ingame men det mener jeg skam det gør" og de sidste 2 x'er med hvilken grund du ville banne ham for. For at banne en der lige har leavet skriver du "banlast xx" udfyld x'erne med grunden. Hvis du ville banne en for at leave skriver du "banlast l" så banner den automatisk den sidste der har leavet for grunden leaving.
"!banlast"


"!end" hvis gamet skal endes, fordi mange har leavet eller en anden grund, kan du få hostbotten til at kicke alle og afslutte spillet. "!end" så går der 5 sekunder og så ryger alle ud af banen.
"!end"

"!a" Hvis du har fortrydt at ende har du 5 sekunder til at skrive "!a" (a = abort) gør at countdownen stopper og gamet bliver ikke end'et.
"!a


Dette var en lille hurtig guide om nyttige commands in-game, håber disse 3 guides var behjælpelige og letlæseligt Razz


Skriv gerne et reply hvis du har problemer med hostbotten eller har spg. til min guide eller andet Razz


(Part 1/3) Lær hurtig at create games med hostbotten!
(Part 2/3) Lær hurtig at administrere games i spillets chat
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
[HOST GUIDE] Lær hurtig at administrere in-game (Part 3/3)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Clan TaCo :: Lossepladsen-
Gå til: