IndeksPortalSøgGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 TaCo's regler.

Go down 
ForfatterBesked
TaCo]spike
Treant
Treant
avatar


IndlægEmne: TaCo's regler.   Søn dec 28, 2008 6:47 pm

Taco's nuværende regler. Vi forbeholder al ret til senere rettelser.
Dét at være member af Clan TaCo inkluderer følgende:

§1. Man må ikke være mere end 7 dage offline. Brud på dette vil resultere i, atl man bliver kicket uden varsel. Dette gælder selvfølgelig ikke, hvis gyldig grund er fremsat i form af informering påforumet om kommende ferie.

§2. Man snakker ikke grimt til andre, lige meget om de har fornærmet dig. Hvis dette skulle forekomme råder vi dig til, at$ tage et screen shot (PrtSc SysRq) og sende det til ClanTaCoSupport@live.com , hvorefter det vil blive drøftet om eventuelle ingreb skulle forekomme. Hvis ikke dette bliver overholdt, vil man blive kicket uden varsel.

§3. Ens underskrift må ikke være alt for stor, da det er irriterende for andre, når de skriver i en tråd, og der så pludselig kommer en underskrift, der fylder en hel side. For stor overskrift slettes, dog først med en advarsel.

§4. Ledelsen i Clan TaCo opfordrer alle til at sin sunde fornuft, både på forumet og i Clan TaCo's Channel på WC3. Vi beder jer derfor også om at finde det rigtige forum at poste en tråd i, da det giver meget mere struktur over clanen. Malplaceret indlæg flyttes til det rigtige topic, eller slettes i værste tilfælde.

M.v.h TaCo Teamet

Dette forum er låst da det ikke står til diskusion. Har du eventuelle spørgsmål til ovenstående bedes du kontakte Clan TaCo's support gruppe på ClanTaCoSupport@live.dk
Du vil hurtigst muligt få et kvalificeret svar tilbage af Clan TaCo's administration. Last Edit By TaCo]Jokken 30. december 2008 at 19:15
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
TaCo's regler.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Clan TaCo :: Random-
Gå til: